Over ons

Mijn naam is Laurie Kolmans, 25 jaar oud en woonachtig in Elshout.
In april 2015 ben ik Kinder doe-dagen gestart met veel liefde en plezier. Ik wilde de kinderen in de buurt een leuke middag bezorgen, omdat er hier in het dorp weinig georganiseerd wordt voor kinderen.
De kindermiddagen die ik organiseerde waren een enorm succes en dit is uitgegroeid tot een mooi bedrijf, wat iedere dag blijft groeien. 

 

Vanaf 1 december 2017 heeft Kinder doe-dagen haar naam veranderd naar LittleBig Entertainment, omdat we inmiddels niet alleen meer kinder evenementen verzorgen, maar ook voor volwassenen.

Ik ben afgestudeerd als gespecialiseerd pedagogisch medewerker en werk naast mijn bedrijf ook nog 1 ochtend op een peuter speelzaal. Ik heb veel ervaring in het werken met kinderen. 

Voordat ik aan de opleiding tot gespecialiseerd pedagogisch medewerker begon, studeerde ik aan de opleiding Artiest. Met het opzetten van een entertainment bedrijf kan ik beide opleidingen combineren! 


Mijn doel is om zowel kinderen als volwassenen een leerzame workshop of gezellig evenement/feest te bieden. Ik zal ook altijd blijven werken om de kwaliteit van LittleBig Entertainment steeds tot een hoger niveau te brengen. Iedere dag werk ik met heel veel plezier!

 

Dag in dag uit ben ik bezig met het uitwerken van nieuwe activiteiten en om onze kinderfeestjes nog unieker te maken! Daarnaast verzorgen we diverse workshops voor volwassenen en ook dit aanbod zullen we altijd blijven uitbreiden.
 

LittleBig Entertainment staat dan ook bekend om haar professionaliteit en diversiteit. Daarnaast doen wij ons uiterste best om ieder feestje/evenement uniek en onvergetelijk te maken!

Nieuwsgierig naar de mogelijkheden? Kijk dan snel verder op onze website.

Op 2 april 2017, 3e plaats behaalt tijdens facepaintwedstrijd DFBW!

Op 27 oktober 2017, 2e plaats behaalt tijdens Horror Grime wedstrijd te Oosterhout.